طریقه ورود نیروهای رهایی به داخل ساختمان:


گروگانها در داخل اطاقی در یک ساختمان چند طبقه گرفتار شدن و گفتگو با گروگان گیرها هم به جایی نرسیده. در ضمن ما تعداد گروگانها رو میدونیم ولی تعداد گروگان گیرها مشخص نیست و باز هم تاکید میکنم چون وبلاگ یک محیط عمومیه من همه چیز رو نمی تونم بنویسم چون از لحاظ امنیتی مشکل داره!!! اگه تا پایان مقاله سوالی براتون پیش اومد برام پیغام بذارین حتما جواب میدم. بررگردیم به بحث. نیروهای رهایی گروگان باید آموزشهای مخصوصی رو پشت سر بگذارن که بعضی از مهمترین اون آموزشها عبارتند از : مهارت تیر اندازی، اختفا ، استتار و پوشش ، راپل ، چریک و ضد چریک ، جنگ روانی ، ورزشهای رزمی جهت انعطاف بدنی و ... البته هر نیرو هم بنا به تخصص خودش باید آموزش ویژه ای رو بگذرونه مثل تک تیر انداز و مذاکره کننده. مرحله اول در عملیات رهایی بررسی موقعیت عملیاته. به عبارتی تمام سوراخ سمبه های ساختمون باید شناسایی بشن. نقشه کامل ساختمون در اختیار نیروهای عمل کننده قرار بگیره. سپس بهترین راهها برای ورود مشخص بشه. از کدام در باید وارد شد ؟ اگر در به نوعی تله شده باشه راههای دوم و سوم هم مشخص میشه. منظور از تله هر نوع بسته انفجاریه. بهترین پنجره برای ورود نیروهای راپل کننده و پنجره های کمکی (مثل مورد قبل) . پنجره هایی که از آنها میتوان داخل ساختمان را مشاهده کرد بهترین مورد برای تک تیرانداز هاست تا به محض رویت گروگان گیرها اونا رو مورد هدف قرار بدن. مسلمه که نفرات تک تیر زن باید گروگانها رو بشناسن تا اشتباهی رخ نده! حتی پنجره های پوشیده شده هم باید مورد مراقبت تیراندازها قرار بگیرن چون وقتی درگیری اصلی شروع بشه معمولا گروگان گیرها از همه پنجره ها برای تیراندازی به بیرون ساختمان استفاده میکنن و این بهترین موقعیت برای شکار اوناست.

مرحله بعدی استقرار هر کدام از نیروها در موقعیت خودشونه.

- تک تیر اندازها در مکانهای بلند تر از محل ماموریت و با استتار کامل به صورتی که بتونن تمام مکانهای ورودی ساختمان ( درها ، پنجره ها ، پشت بام ، و هر جایی که بشه از اون به طرف نیروها تیراندازی کرد ) رو کنترل کنن.

- نیروهای نفوذ کننده در کنار درها و در محل مناسب مستقر بشن ( در مورد این نیروها بیشتر توضیح میدم)

- افراد راپل کننده روی پشت بام مستقر شده و آمادگی خودشون رو با بیسیم اعلام کنن. مسلمه که این افراد رو باید با هلی کوپتر روی بام مستقر کرد. اگر هم بشه از ساختمان مجاور روی بام ساختمان هدف رفت که چه بهتر.

- معمولا جانشین فرمانده عملیات با نیروهای نفوذ کننده همراه میشه تا در صورت لزوم بتونه تصمیمات آنی اتخاذ کنه.

- فرمانده در محلی امن به کار اصلیش یعنی هماهنگ کردن نفرات میپردازه. مسلمه که همه نفرات هر لحظه باید با فرمانده و سایر نفرات در تماس باشن تا هیچ اشتباهی رخ نده.



شروع نفوذ‌:



برای شروع نفوذ بهترین راه استفاده از نارنجک نور زا
Flash light یا نارنجک اشک آور یا دودزاست تا بتونن در سایه اون نفوذ کنن. اگه هیچ کدوم در دسترس نبود به نوعی باید توجه گروگان گیرها رو از محل نفوذ پرت کرد. شده برای چند لحظه. مثلا اعلام کنین هلی کوپتر مورد درخواستشون رسیده و همزمان هلی کوپتر در نزدیکی محل چرخ بزنه تا سر و صدای ورود نیروها شنیده نشه.



باز کردن در : برای باز کردن در به دو نیرو احتیاج داریم که نیروی 1 و 2 نام دارن. نیروی یک طرف دستگیره در می ایسته و نیروی دو طرف لولا. نیروی یک به آرومی دستگیره رو میچرخونه تا در فقط از حالت فقل بیرون بیاد. نیروی 2 با یه حرکت سریع روبروی در قرار میگیره ، به در لگد نسبتا محکمی میزنه و دوباره میره سر جاش. نیروی 1 به حالت دولا شده و با چشمان کاملا باز وارد اطاق میشه و حدودا 50 سانت داخل اتاق رفته و زانو میزنه. همزمان نیروی دو هم پشت سرش میره تو. نیروی 1 به روش 123 اطاق رو کنترل میکنه. یعنی اسلحه رو به سمت چپ، راست و وسط میچرخونه و هر هدفی رو میزنه. نیروی 2 هم اسلحش رو روی دوش راست نیروی 1 قرار میده و اونو حمایت میکنه.

نیروهای بعدی که وارد میشن از گوشه چپ و راست اتاق به طرف در بعدی حرکت می کنن و کاری به این دو نفر ندارن. کل این عملیات باید در عرض کمتر از سه ثانیه انجام بشه . چون اگه بیشتر طول بکشه حتما یکی ار نیروها کشته میشه. وارد هر اتاقی که میشن همین کار رو تکرار میکنن . البته راه پله ها حکایت دیگه ای داره که فعلا بهش نمی پردازیم ( بدآموزی داره! ). زمانی که به اتاق گروگانها رسیدند دو راهکار پیش رو دارن. 1- گفتگو با گروگانگیرها و راضی کردن اونا. 2- هدف قرار دادن گروگانگیرها قبل از هر اقدام . این تصمیم رو فرمانده میگیره. یعنی با توجه به روحیات گروگانگیرها ( نظریه روانشناس تیم ) و سابقه احتمالی اونا. حالا این وسط وظیفه نیروهای راپل کننده چیه ؟ اونا پشت پنجره اتاق اصلی‌ ( محل نگهداری گروگانها‌) منتظر میمونن تا لحطه ورود نیروهای نفوذ کننده همراه با هم وارد اتاق بشن و از چند جهت گروگان گیرها رو هدف قرار بدن. در این بین تک تیراندازها هم هر هدف مشکوکی رو میزنن و در ضمن مراقبن که گروگانگیرها قاطی گروگانها از ساختمون خارج نشن.



در نهایت این نکته رو به خاطر داشته باشین که تمام نیروها تا لحظه اعلام فرمانده مبنی بر پایان عملیات باید در حالت آماده باش صد در صد قرار داشته باشن.